Olvass érdekes blogcikkeink közül!

Keresés
Kategóriák
Karácsony

Karácsonyi illatok a lakásban - Két roppant egyszerű, környezetbarát illatosító

A karácsony szó hallatán nem csak finom ízek, hanem finom illatok is felidéződnek. A narancs, fahéj, alma vagy a szegfűszeg mind klasszikus ünnepi illat, ráadásul fenntartható módjai annak, hogy karácsonyi hangulatot teremtsünk a lakásba. Összegyűjtöttük a két legjobb receptet az otthon elkészíthető karácsonyi illatosítókból.

Karácsony

5 tipp az ételpazarlás ellen, hogy a bolygónak is jól teljenek az ünnep

Az ételpazarlás nem csak az ünnepekkor, hanem egész évben óriási probléma. Egyes becslések szerint minden évben a még fogyasztásra alkalmas ételek legalább 30%-a, körülbelül 2,5 milliárd tonna élelmiszer landol a kukában. Ez különösen szomorú annak fényében, hogy ez az élelmiszer mennyiség képes lenne felszámolni az éhezést az egész világon. A karácsony a jócselekedetek időszaka, ezért ha máskor nem, legalább ilyenkor tegyünk az ételpazarlás ellen, hogy a bolygónak is jól teljenek az ünnepek.

Karácsony

Egyszerű, fenntartható és szinte ingyen van – Dekoráld a fenyőfádat idén a saját kézzel készített fa csillagokkal

Az idei fenyő dekorációját egyszerűre és természetközelire tervezed? Esetleg szereted személyes, kézzel készített díszekkel ünnepi köntösbe öltöztetni a fát? A legjobb helyen jársz, hiszen ez az egyszerűen és pillanatok alatt elkészíthető fa csillag tökéletes dísze lesz idén a karácsonyfának.

Karácsony

Ingyenesen letölthető karácsonyi ajándék lista

Itt az ideje a karácsonyi ajándékokat kitalálni és beszerezni! Ingyenesen letölthető sablonunkkal egyszerűen nyomonkövetheted a folyamatot, így elkerülheted az ajándékvásárlási káoszt. 

Karácsony

Pénztárcabarát, fenntartható, természetes – Last minute adventi koszorú ötlet, amit pillanatok alatt össze lehet dobni

Holnap már gyújtani kell az első gyertyát, de neked még nincs koszorúd? Aggodalomra semmi ok, segítünk, hogyan lehet pillanatok alatt összedobni olyan adventi koszorút, ami egyszerre kíméletes a bolygóval és a pénztárcánkkal is.

Termékek

Egy trükk, ami lehetővé teszi az egész ház kitakarítását egyetlen tisztítószerrel

A Bionur tisztítógél a lakás több helyiségében is segítségedre lesz takarításkor: használhatod az ablakpárkányon, csempén, sőt, még a szőnyegen vagy kárpiton lévő foltokat is hatékonyan eltávolítja. Van azonban egy trükk, aminek köszönhetően a nagytakarítás minden pontján támaszkodhatunk a tisztítógélre.


0