Melyik Bionur mosószer és öblítő lesz a befutó számodra? Ismerd meg márkánk büszkeségeit

2023-02-02 07:40 #Termékek #Bionur

Melyik Bionur mosószer és öblítő lesz a befutó számodra? Ismerd meg márkánk büszkeségeit

Nekünk, a Bionur csapatnak nem csak a bolygó védelme, de kényelmed és egészséged is szívügyünk. Ezért úgy alkottuk meg többféle mosószerünket és öblítőnket, hogy mindenki megtalálja a ruhájának és bőrének megfelelő verziót. Itt az ideje búcsút inteni az újabb és újabb termékek folyamatos címkeolvasásának, és megtalálni azt a mosószert, ami mindig megbízható segítséged lesz a szennyeskupac felszámolása során.

Bionur környezetbarát mosószerek:

  • Allergénmentes univerzális mosószer: Az allergénmentes mosószer a szülők kedvence, hiszen színes és fehér ruhák mosásához is használhatod, így nem kell a rohanó hétköznapokban a szennyes válogatásával tölteni az időt, hanem a családodra fordíthatod minden szabad perced. Az allergénmentes univerzális mosószer már 30 fokon is hatásosan tisztít, sőt, kézi mosáshoz is használhatod.  Jó szívvel ajánljuk mindenkinek, de különösen az érzékeny bőrűeknek, hiszen illatmentessége révén nem okoz bőrirritációt. 
  • Színes ruhákhoz való mosószer: A fast-fashion az egész bolygó szén-dioxid kibocsátásának 10%-áért felelős, emellett a legtöbb vizet felhasználó iparág. A színes ruhákhoz való mosószert úgy alkottuk meg, hogy ruháid hosszan megőrizzék élénk színüket és újszerű állapotukat, ezzel csökkentve az új ruhák vásárlásának szükségességét és a fast-fashion támogatását. Ha színesen és divatosan öltözködsz, akkor megbízható társad lesz a hétköznapokban a színes mosószerünk, hiszen ruháid csakis eredeti, élénk színben hozzák ki az outfitedből a maximumot és lesz igazán tiptop a megjelenésed. 
  • Fehér ruhákhoz: A fehér ruhák különleges törődést érdemelnek, mi pedig szeretnénk ezt megadni nekik. A fehér ruhákhoz kifejlesztett mosószerünk kíméletesen tisztítja a fehér textíliákat, klórmentességének köszönhetően nem roncsolja a ruha szerkezetét.
  • Mosószer mosódióval: Már biztosan hallottál a mosódióról, ha nálunk jársz. Nem véletlenül hívják a természet ajándékának, hiszen a mosódióban található szaponin kíméletesen és hatásosan tisztítja a ruhákat. Ez a mosószerünk is hatásos alacsony mosási programon, és akár érzékeny textíliák mosására is használhatod. Jó szívvel ajánljuk Neked, ha az élet minden területén szereted magadhoz közel érezni a természetet. 

Bionur környezetbarát öblítők:

  • Levendula öblítő: A levendula illat bizonyítottan segít a stressz leküzdésében, ezért nem hagyhattuk ki a repertoárból. Friss és kellemes illatot hagy maga után, csökkenti a gyűrődést és a száradást is elősegíti.
  • Bársonyos puhaság: A kedvenc pulcsid puhaságát a Bársonyos puhaság textilöblítőnk garantálja, miközben csökkenti a gyűrődést, így megkönnyíti a vasalást. A száradási idő is jelentősen lerövidül összetevőinek köszönhetően. Kellemes, visszafogott illatának köszönhetően ruháid frissességét garantálja.
  • Tündérkert: Kellemes virágoskertet idéző illatba borítja a tiszta ruhákat, miközben puha érzetet ad a kedvenc ruhadarabjaidnak és ágyneműidnek. Antisztatikus hatásának köszönhetően attól sem kell tartanod, hogy a tökéletesre állított frizurádat elrontja a reggeli öltözködés.  

Kapcsolódó tartalmak

Termékek

Egy trükk, ami lehetővé teszi az egész ház kitakarítását egyetlen tisztítószerrel

  • 2022-11-03 15:39

A Bionur tisztítógél a lakás több helyiségében is segítségedre lesz takarításkor: használhatod az ablakpárkányon, csempén, sőt, még a szőnyegen vagy kárpiton lévő foltokat is hatékonyan eltávolítja. Van azonban egy trükk, aminek köszönhetően a nagytakarítás minden pontján támaszkodhatunk a tisztítógélre.

0